Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
LeKsiKoN
fOTo PER msN
SHoQeRiA
NiKa PeR mSn
KrijoNi ViruSin TonD
qite webin tond   GOOGLE
hyR nE pC e TjETR kujNA pA ediT viKTIMa
Websiten qe keni qejf jU bon edhe .COM
Sii me ja Ndal Dikujna Pc-ne
KuRiOziTeT
< V.i.P >
boNE foLderiN toNd Te PA dukSHUM
AkREPat E oreS
SHpejtO Msn
kSHILL si TE mBORhemi NGA viruSet
Flishimisht shkarkojm kete program:
Si Ta Heqim SEND ERROR
si te Hyjm ne Webfaqe qe i ka ndalu shkolla
Hap Website Free jo PICZO
Si   te rregjistrohemi ne youtube
vJedh iP
Shfaq dhe Fsheh ikonat ne DesktopP
shPEjto Mozilla Firefox
Prish Passwordaa
Si me Kriju Robot per msnN
Blej Programe Te Ndryshme